За Фирмата

 
Общ регламент за защита на личните данни (GDPR)
Декларации на ръководството
 

Компания „Сторм Инженеринг” АД интегрира и внедрява производствени системи за хранително-вкусовата промишленост. Заедно с нашите партньори и благодарение на широката гама специализирано и спомагателно оборудване, което произвеждаме, ние сме в състояние да предложим пълна гама услуги, технологии, машини и оборудване за фирми от хранително-вкусовия сектор – консултации, технологично проектиране, модернизация, внедряване на нови технологии.

Благодатното развитие на фирмата се дължи на опита, който натрупахме на пазарите в България, Европа, Азия, Централна и Латинска Америка и Африка и отговаряйки на  всички изисквания на хранително-вкусовата промишленост. Благодарение на това сме в състояние да предложим комплексни решения, базирани на опит, съвременни технологии и привлекателни финансови условия, което позволява на нашите клиенти бързо да възвърнат инвестиционните разходи и да заемат лидерска позиция на съответния пазар.

Колективът на "Сторм Инженеринг" АД има дългогодишен опит в изработването и разпространението на машини и съоръжения от неръждаема стомана, а материалната ни база позволява производството на по-голямата част от детайлите и възлите, които се влагат в произвежданите изделия. Разполагаме с висококвалифициран сервизен екип, който поддържа не само продукцията, произведена от фирмата, а и тази на нашите партньори, която предлагаме на българския пазар.

Оборудването се изработва от неръждаема стомана AISI 304 или AISI 316, разрешена за контакт с храни – в съответствие със стандарта.

            Машините са в съответствие с СЕ, ГОСТ, както и Директивите на Европейския Съвет 2006/42/ЕС и 2006/95/EC и USDA наредба.

         
 

Видео