Компактна Хигиенна Станция C Почистване И Дезинфекция

На Подметки 10.4311.11


Станцията е предназначена за контрол на персоналната хигиена при влизане и излизане от работната зона.

Състои се от дезинфектор за ръце с въртяща бариера, четки за почистване на подметки и активна вана за тяхната дезинфекция, интегрирани в общ корпус и с общо управление. Всяка от четките за почистване на подметки е с отделен мотор-редуктор.

При влизане в работното помещение фотоклетка подава сигнала за завъртане на четките за почистване на подметките. Ваната за дезинфекция е разположена в зоната на дезинфектора на ръцете. По този начин времето за дезинфекция на ръцете се използва и за дезинфекция на подметките. Правилното поставяне на ръцете в дезинфектора и впръскването на дезинфектант отключва въртящата бариера на оборот. При излизане от работната зона втора фотоклетка отключва бариерата на оборот и включва четките за почистване на подметки.

За управление на станцията се използва програмируем контролер Siemens, който позволява разнообразни настройки в широк диапазон. При отпадане на захранването бариерата се върти свободно.

Машината е изработена от неръждаема стомана 1.4301 (AISI 304) и съответства на директиви 2006/42/ЕС и 2006/95/EC и USDA наредба.


Технически данни:
Захранващо напрежение 400V/3Ph/50Hz
Управляващо напрежение    24 V DC
Инсталирана мощност 0,9 kW
Захранване с вода min 2 bar
Включване към канал
Ø50
Време за преминаване ~9 s

Размери:
Дължина на корпуса (без стъпалата) 2200 mm
Пълна дължина 2830 mm
Дължина на четките 2х1100 mm
Дължина на ваната за дезинфекция
700 mm
Широчина
960 mm
Височина 1585 mm

 

Видео